У Чернівцях перевіряють бомбосховища – міськрада

Відповідно до розпорядження Чернівецького міського голови від 19.07.2019 р. № 286-р ”Про захисні споруди цивільного захисту” в місті продовжуються заходи з їх технічної інвентаризації.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

Технічна інвентаризація захисних споруд організовується та проводиться згідно Методичних рекомендацій щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільної оборони (цивільного захисту), які затверджені наказом МНС України від 13.08.2010 р. № 659.

Станом на 2 грудня 2019 року вже проінвентаризовано 115 захисних споруд цивільного захисту. В ході інвентаризації оформляються відповідні акти, паспорти, облікові картки та інвентарні справи, в т.ч. свідоцтва на право власності як об¢єкта нерухомого майна.

Інвентаризацію проводить об¢єктова комісія, яка призначається наказом керівника суб¢єкта господарювання (власника захисної споруди).

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до керівників підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності та господарювання про необхідність проведення технічної інвентаризації захисної споруди цивільного захисту, яка розташована на підконтрольній території, і готове надати відповідні консультації та методичну допомогу (тел. 52-28-95).

Реклама

Залишити коментар