Викладач ЧНУ Олег Ангельський здобув перемогу у номінації «Тисяча талантів» на міжнародній конференції у Китаї

Про це у Facebook повідомив студпарламент Інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук.

“9 листопада 2019 року в м.Тайджоу, Китай, відбулась щорічна конференція “2019 Taizhou International Talent Cooperation Conference”. На конференції були відзначені вчені світу, що виграли конкурс талантів, який проводиться в Китаї.
Для отримання нагороди на конференцію був запрошений проф. Ангельський О.В., який переміг в номінації «Тисяча талантів», рівень А, який є найвищим рівнем цієї номінації. Перемога в конкурсі «Тисяча талантів», за рівнем всесвітнього визнання, наукової значущості та оцінки, близька до рівня лауреата Нобелівської премії.
Участь в конференції приймали представники наукової еліти всього світу. Крім особистої відзнаки, Ангельський О.В. отримав можливість створення своєї міжнародної наукової команди. Для реалізації цієї можливості в статутних документах програми конкурсу передбачені відповідні організаційні заходи та кошти в рамках довгострокового співробітництва з переможцем, терміном на 5 років. Важливо, що фінансову та організаційну підтримку цієї програми здійснюють як державні органи Китаю, так і потужні спонсори зі всього світу, за рахунок залучення власного приватного капіталу”, – йдеться в дописі.

Реклама

Залишити коментар