Депутат облради Гешко вийняв картку під час голосування за звернення щодо “формули Штайнмаєра”

Під час ухвалення рішення Чернівецької обласної ради про звернення до президента Володимира Зеленського щодо ситуації, яка склалася довкола прийняття так званої “формули Штайнмаєра” депутат  Іван Гешко витягнув картку для голосування 

Як повідомляє molbuk.ua, під час розгляду цього питання депутат Гешко був у сесійній залі обласної ради. Однак в результатах поіменного голосування за це питання зафіксовано, що він відсутній.

Кореспондент molbuk.ua у телефонній розмові з Іваном Гешком поцікавився, чому він витягнув картку під час голосування, на що обранець відповів, що він її не діставав, а вона нібито “не спрацювала”. Проте депутат зазначив, що не підтримує ухвалене звернення облради до президента.

“Я не голосував, бо я підтримую президента. Я вірю в те, що він остановить війну і збереже цілісність нашої країни. Наступне питання – де формула Штайнмаєра? Всі про неї говорять, але її нема. Якщо мені покажуть формулу Штайнмаєра, так само, як і пропозиції щодо цього всього, тоді будемо про щось говорити”, – відповів Іван Гешко.

“Нас, депутатів, є 64. Я не побоявся. Я прийшов на сесію, я маю свій вибір”,– додав депутат облради.

Водночас, на запитання, чому Гешко не проголосував “проти” цього звернення, а витягнув картку, обранець дав відповідь:

“Я не брав участь у голосуванні, і все. Я свою карточку не витягував, вона сама не спрацювала”.

Раніше повідомлялося, що сьогодні Чернівецька облрада з суперечками підтримала звернення до Зеленського щодо “формули Штайнмаєра”.

Напередодні президентських виборів 2019 року Гешко заявив про підтримку кандидата на пост глави держави Володимира Зеленського.

У червні цього ж року він зареєструвався кандидатом-самовисуванцем на позачергових парламентських виборах на окрузі №202 з центром у Сторожинці.

Пізніше він знявся з виборів на користь кандидата від партії “Слуга народу” Максима Заремського.

Згодом стало відомо, що Іван Гешко став помічником народного депутата від “Слуги народу” Георгія Мазурашу (203 виборчий округ).

 

Реклама

Коментарі:

  • Пане Гешко, ви при розумі? “…де формула Штайнмаєра? Всі про неї говорять, але її нема”, – тоді що підписав Кучма в Мінську недавно?

  • Якщо прослідкувати його депутатство, Гешко ще та гнида.

Залишити коментар