У Чернівцях відремонтують підпірну стінку біля стадіону політехнічного коледжу

Підпірну стінку біля стадіону політехнічного коледжу відремонтують за кошти субвенції.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Капітальний ремонт підпірної стінки на вулиці Каспрука,2 виконуватиме
ФОП Віктор Горюнов. Вартість робіт становить 1450460 гривень. Субвенцію на виконання цих робіт виділено з державного бюджету за клопотанням народного депутата ВРУ восьмого скликання Миколи Федорука.

Підприємець зобов’язався розпочати капітальний ремонт підпірної стінки
у липні та завершити у грудні цього року.

Ціна договору є твердою. Гарантійний термін на виконані роботи становить 10 років.

Договір передбачає штрафні санкції за порушення термінів виконання
робіт, неякісне їх виконання. На час виконання робіт підрядник забезпечує охорону, огородження та освітлення будівельного майданчика.

Аварійний стан підпірної стінки на вулиці Каспрука,2 створює загрозу
сусідньому житловому масиву та стадіону політехнічного коледжу. Власних коштів для проведення ремонтних робіт такого обсягу коледж не мав, тому було вирішено звернутися до народного депутата Миколи Федорука за сприянням в отриманні цільової субвенції з державного бюджету.

З міського бюджету на ці роботи виділено 43,5 тисяч гривень.

Реклама

  • БУДІВНИЦТВО РОЗПОЧАЛОСЬ, А ОГОРОЖІ І ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНИХ ЗНАКІВ НЕМАЄ , ЯК І НЕМАЄ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ТЕ ХТО ВЕДЕ БУДІВНИЦТВО, А ГОЛОВНЕ ХТО ВЗЯВ НА СЕБЕ КОНТРОЛЬ ЗА ДОТРИМАННЯМ ВІДПОВІДНИХ БУДІВЕЛЬНИХ НОРМ? З ТОГО ,ЯК РОЗПОЧАТІ РОБОТИ, ВИДНО ,ЩО БУДЕ РЕМОНТУВАТИСЬ ТІЛЬКІ ЧАСТИНА СТІНИ ,ЯКА ОБВАЛИЛАСЬ ,ХОЧА РЕШТА ЗНАХОДИТЬСЯ В АВАРІЙНОМУ СТАНІ, І ГРОШІ, ДОРЕЧІ, ВИДІЛЯЛИСЬ НА КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ВСІЄЇ СТІНИ. ХТОСЬ ЖЕ , МАБУДЬ, РОБИВ ЦІ РОЗРАХУНКІ, ЩО ІЗ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ ВИДІЛЕНО 1450000 А ІЗ МІСЦЕВОГО 50.000 ТИС. ГРН.????? ЩО У НАС ЗНОВУ: АБИ ЯК ??? І НІХТО НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ? СТІНА НЕСЕ НЕ А БИ ЯКЕ НПВАНТАЖЕННЯ, І ЗАЛИШАТИ ЦЕ ТАК НЕ МОЖНА!!!!!

Залишити коментар