Буковинські поліцейські повідомили, як забезпечуватимуть порядок на виборах

16 липня в Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області розглянули питання готовності сил і засобів органів МВС до виконання завдань із забезпечення законності та правопорядку в державі під час проведення позачергових виборів народних депутатів України.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зокрема, поліцейські Буковини ретельно перевірять всі окружні та дільничні виборчі комісії краю на предмет безпеки, доступності та умов несення служби правоохоронцями під час виборів.

Особлива увага поліції приділяється доставленню виборчої документації до окружних виборчих комісій, дільничних виборчих комісій та у зворотному напрямку після підрахунку голосів.

Крім того, починаючи відсьогодні, до України прибувають офіційні іноземні спостерігачі. Відтак поліцейські наряди будуть наближені до місць прибуття та проживання цих делегацій.

Поліція забезпечить законність, прозорість та чесність виборчого процесу. Поліцейські оперативно реагуватимуть на всі звернення, пов’язані із порушенням виборчого законодавства. А також неухильно дотримуватимуться політичної нейтральності.

 

 

Реклама

Залишити коментар