У Чернівцях п’яна водійка влаштувала стрілянину – поліція

12 липня близько опівночі поліцейські отримали повідомлення про стрілянину по вул. Димківській.

Про це повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції області. Заявник повідомив, що водій транспортного засобу BMW здійснив декілька пострілів з предмета схожого на пістолет та поїхав у невідомому напрямку.

“Обстежуючи прилеглу територію за лічені хвилини інспектори виявили та зупинили автомобіль, який підпадав під орієнтування. Патрульні повідомили причину зупинки та згідно з ст. 34 закону України «Про Національну поліцію» провели поверхневу перевірку. В ході перевірки поліцейські виявили предмет схожий на зброю.

Для вилучення предмету схожого на пістолет та подальших процесуальних дій на місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського ВП.

Під час спілкування поліцейські помітили, що у водія автомобіля присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння (запах з порожнини рота, порушення координації рухів). Жінка зізналася, що вживала алкоголь після зупинки транспортного засобу патрульними. Також під час перевірки документів виявилося, що громадянка керувала автомобілем без посвідчення водія”, – йдеться у повідомленні.

На кермувальницю складено відповідні адміністративні матеріали.

Реклама

Залишити коментар