Яринич – Оксані Продан: Ви нічого не зробили для розвитку Чернівців

Депутат Чернівецької міськради, кандидат у народні депутати України Михайло Яринич на власній сторінці у Facebook розмістив пост, у якому критикує кандидата у нардепи Оксану Продан через її появу на акції протесту з перекриттям вулиці Хотинської.

“Я намагаюсь оминати такі дискусії, проте Ваша поява на вулиці Хотинській не залишила мені вибору. Я дуже радий, що Ви вже у Чернівцях та з’явилися на проблемному об’єкті. Проте хочу нагадати, що Ви вже 7 років – народний депутат України, але чомусь тільки зараз звернули увагу на те, що дорога на вулиці Хотинській вимагає капітального ремонту”, – йдеться у првідомленні.

“Тому зараз я закликаю Вас перед усіма чернівчанами зізнатися. Зізнатися у тому, що Ви за період своєї каденції нічого не зробили для розвитку нашого міста, зізнатися у тому, що Ви не голосували за ключові проекти законів, зізнатися, що більшість Вашої роботи була направлена на власну вигоду. І вже після цього нехай чернівчани вирішують, чи підтримувати Вас. Та якщо Ви все ж прагнете справедливої перемоги, то на тлі дешевого піару, маючи мандат народного депутата України, зробіть все, щоб у нас з’явилася нова відремонтована вулиця Хотинська до 21 липня”, – зауважив Яринич.

У коментарях до допису міський голова Чернівців Олексій Каспрук нагадав, що завдяки Яриничу Оксана Продан зробила свого чоловіка секретарем міської ради.

Реклама

  • Мішаня зливає годівника? Продав “татка”? Мало платить Василько? Ржу німагу… Стає все цікафіше….наш бидло-виборець знову проголосує за своє “світле майбутинє” у стійлу, а винним буде путєн, трампи і невідомо хто ще?

Залишити коментар