“Народний фронт” просить Facebook видалити чергові фейки про Арсенія Яценюка

Прес-служба “Народного фронту” звернулася до адміністрації Facebook з проханням вилучити та вжити заходів для припинення поширення чергового фейку в цій соціальній мережі.

“В мережі Інтернет та соціальних мережах останніми днями почала розповсюджуватися чергова феєрична маячня про Арсенія Яценюка та його родину.

Цього разу на так званих “зливних бачках”, які керуються “темниками” з Кремля та його приспішників всередині країни, з’явилися маразматичні звинувачення, мовляв Арсеній Яценюк і його дружина не живуть в Україні та мають американські паспорти. В якості сенсації також спливають фейки трирічної давнини про чергові міфічні мільярди”, – йдеться у повідомленні..

Цю нісенітницю почали передруковувати в Фейсбуці деякі користувачі та групи, наголошує політсила.

“Прес-служба “Народного фронту” заявляє, що все це повна маячня і одна зі складових інформаційної кампанії проти Арсенія Яценюка, яка тривала майже всі роки його прем’єрства і не припиняється досі.

Ця маячня доповнить архів фейків про “чеченського бойовика”, “24 вілли в Маямі” чи брехню про “перший мільярд”, – зазначають у партії.

“Дії лідера “Народного фронту” завжди були і будуть спрямовані на захист України, її демократичний розвиток, утвердження державності і незалежності України, боротьбу проти агресії Росії, яка, очевидно, і є замовником найбільш абсурдних фейків.

Для всіх, хто натрапив на подібні “гарячі новини”, заявляємо: Арсеній Яценюк проживає і працює в Україні, його дружина Терезія проживає і працює психологом в державній лікарні в Києві. Батьки проживають в Чернівцях. Паспортів іноземних держав не мають”, – підсумували у прес-службі “Народного фронту”.

 

Реклама

Залишити коментар