Інформація щодо спроби викрадення хлопчика у Чернівцях не підтвердилася

14 квітня у соцмережі та деяких ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що у Садгорі на вулиці Привокзальній була спроба викрасти дитину-хлопчика (10 років), який повертався з магазину. Нібито з джипу чорного кольору без номерів вийшов кремезний чоловік зі шрамом на обличчі та намагався затягнути дитину в машину.

“Слава Богу дитині вдалося втекти. Психологічний стан хлопчика важко описати. Відповідна заява у поліцію написана мамою. Будьмо уважними та попереджайте дітей про небезпеку”, – йшлося у повідомленні.

Заява такого змісту дісно надійшла до розгляду чергової частини Садгірського ВП. Було задіяно поліцейських з ювенальної превенції.

В ході термінової перевірки записів камер зовнішнього відеонагляду на місці ймовірної події вищевказана інформація щодо кремезного чоловіка і спроби викрадення не знайшла свого підтвердження. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Ювенальна превенція Садгірського ВП.

Поліція закликає попереджати дітей про небезпеку, нагадувати їм правила спілкування з незнайомими людьми та бути уважними.

Реклама

Залишити коментар