Олександр Усик дебютує у надважкій вазі

Український боксер Олександр Усик проведе перший бій у надважкій вазі 25 травня у США. Протистоятиме Усику камерунський боксер Карлос Такам. Поєдинок відбудеться в Оксон-Гілл (штат Меріленд, США).

Про це повідомив у Twitter промоутер українця Едді Гірн.

У прямому ефірі поєдинок буде транслювати в США стрімінговий сервіс DAZN, а в Британії — канал Sky Sports.

“25 травня стане поворотною датою в моїй кар’єрі, коли я перейду в супертяжі. В крузервейті я став абсолютним чемпіоном світу, і це моя мета і в новому дивізіоні.

Це справжній виклик, і він почнеться 25 травня в поєдинку проти Карлоса Такама. Це перший бій в новому дивізіоні, але я повинен випробувати свої сили в поєдинку з суперником світового класу”, – прокоментував подію Усик.

Наприкінці березня Едді Гірн заявляв, що бій відбудеться або 17, або 25 травня. Раніше планувалося, що Усик і Такам зустрінуться в Чикаго 18 травня, але дату вирішили змінити.

Усик має чемпіонські пояси за версіями WBO, IBF і WBC. У нього 16 перемог і жодної поразки. Українець є першим переможцем Всесвітньої боксерської суперсерії. У фіналі цього турніру він переміг росіянина Мурата Гассієва, об’єднавши чотири чемпіонські пояси.

На рахунку Такама 42 бої на професійному рингу. 36 разів камерунець здобував перемогу і п’ять разів програвав. Ще один поєдинок завершився нічиєю.

Реклама

Залишити коментар