Чернівці тонуть у смітті: Обшанський запропонував Бешлею піти у відставку

У Чернівцях на вулиці Січових Стрільців зупинка громадського транспорту  перетворилась у стихійне сміттєзвалище.

Відео із зупинки на своїй Facebook-сторінці оприлюднив колишній начальник інспекції з благоустрою міста Сергій Обшанський, пише molbuk.ua.

У своєму відеозверненні Обшанський нагадав, що нещодавно директор департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей публічно звинуватив інспекцію з благоустрою у ситуації із сміттєзвалищами.

“Він зауважив на тому, що всі сміттєзвалища – це безвідповідальна робота інспекції з благоустрою. І що саме керівник інспекції винен у тому, що Чернівці зараз засмічені. Зауважу наступне: інспекція ліквідована вже понад місяць, і як не являюся начальником інспекції. Але такі неподобства, які зараз є на зупинці громадського транспорту на Кемпінгу, у нас такого не було”, – сказав Обшанський.

Колишній посадовець додав, що нездатність Бешлея керувати житлово-комунальною сферою Чернівців призвела до таких стихійних сміттєзвалищ.

“Ваша нездатність організувати якісну роботу в Чернівцях призводить до таких стихійних сміттєзвалищ”, – додав С. Обшанський.

Він запропонував Бешлею написати 5 квітня заяву на звільнення з посади директора департаменту ЖКГ.

Реклама

Коментарі:

  • Таких фото можна подати море. Дійсно, місто стало суцільним смітником. За супермаркетом “Нива” на Комарова стоїть вічно повний та не закритий контейнер. При вітрі вся околиця у смітті. Зверталися не раз до адміністрації, але змін ніяких.

  • та це просто срака уже!краще вже би каспрук був би,той хоч нічого не робив а ці вже такого наробили,що просто СРАКА!!!проспект-героївмайдану-не віідомо що робиться і коли буде кінець,сміття лежить купками на дорогах,тротуарах вже більше місяця і ніхно його не прибирає,ями на дорогах ніхто не латає(роща,садгора-проїхати не можливо!!!!!)—-не бути продану мером з таким відношенням до міста(а я був за нього)

Залишити коментар