Чернівчан запрошують на загальноміське прибирання – міськрада

З метою покращення благоустрою та екологічного стану  міста Чернівців 13 квітня 2019 року в рамках місячника санітарної очистки та благоустрою міста оголошується загальноміська толока.

Під час проведення загальноміської толоки впорядку приведуть до належного санітарного стану прилеглі територій установ, організацій незалежно від форм власності, дитячі і спортивні майданчики, парки, сквери, кладовища, інші об’єкти масового відвідування.

З цією метою керівникам департаменту житлово-комунального господарства, департаменту розвитку, департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, управлінню освіти, управлінню охорони здоров’я, управлінню культури, управлінню по фізичній культурі та спорту доручено організувати роботу підпорядкованих їм підприємств та  служб по приведенню до належного санітарного стану закріплених за ними територій та об’єктів.

Департаменту житлово-комунального господарства, управлінню контролю за благоустроєм міста міської ради  доручено визначити  території для прибирання та організувати проведення  робіт з ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

Міське комунальне підприємство «Чернівціспецкомунтранс» під час проведення загальноміської толоки  прийматиме безкоштовно транспорт зі сміттям на міське сміттєзвалище  від підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності. Усіх чернівчан запрошують приєднатися до загальноміської толоки і долучитися до прибирання своїх будинків та прибудинкових територій, впорядкування зелених насаджень та квітників.

 

Нагадаємо, колишній керівник розформованої командою Продана Інспекції з благоустрою заявив, що нездатність директора департаменту ЖКГ Бешлея керувати житлово-комунальною сферою Чернівців призвела до появи в Чернівцях стихійних сміттєзвалищ.

“Ваша нездатність організувати якісну роботу в Чернівцях призводить до таких стихійних сміттєзвалищ”, – сказав Сергій Обшанський.

Він запропонував Бешлею написати 5 квітня заяву на звільнення з посади директора департаменту ЖКГ.

Реклама

  • Хороша ініціатива!Підтримую!Але за що тоді ми платимо управляючим компаніям(ЖРЕПам)?????У нашому дворі по Пилипа Орлика,11 вони з`являються тільки два рази на рік-перед Пасхою та восени…..І все!!!

Залишити коментар