Bukovyna Airlines заборгувала аеропорту “Бориспіль” близько 4 млн гривень

Аеропорт “Бориспіль” може відмінити частину чартерних рейсів, які мала б виконувати авіакомпанія Bukovyna Airlines через борги фірми за обслуговування.

Про це повідомив перший заступник директора держпідприємства Євгеній Дихне, пише ЦТС.

“Нам дуже неприємно, що внаслідок непорядної фінансової поведінки авіаперевізника, можуть постраждати пасажири. Проте, ми більше не можемо накопичувати борг авіаперевізника без будь-яких перспектив його сплати. На сьогодні він становить близько 4 мільйонів гривень”, – зазначив Дихне.

За словами топ-менеджера Борисполя, Bukovyna Airlines, яка виконує перельоти на замовлення туроператорів, системно не виплачує аеропортові збори.

У коментарі сайту ЦТС в аеропорту уточнили, що ще ведуть переговори з перевізником, щоб уникнути незручностей для пасажирів.

Напередодні сезону відпусток Дихне порадив туристам ретельно вивчати сумлінність авіаперевізників, з якими співпрацюють українські туроператори.

Як відомо, до лютого 2018 року керівником фірми Bukovyna Airlines був Роберт Ілюк, який є батьком депутата Чернівецької міської ради Андрія Ілюка. Нинішнім директором є Швитай Вадим Володимирович (з 3.12.2018 р.), який також є Головою правління.

Ілюстративне фото.

Реклама

Залишити коментар