Міська рада віддасть в оренду земельну ділянку у центрі Чернівців дружині Папієва

У центрі Чернівців земельну ділянку на вулиці Адама Міцкевича міська рада має намір надати в оренду на 35 років фірмі, пов’язаній з нардепом “Опозиційного блоку” Михайлом Папієвим.

Відповідний проект рішення зареєстрували у міській раді у середу, 27 березня.

У документі зазначається, що міськраді пропонується надати фірмі “Драчинецьке-1” земельну ділянку на вул. Міцкевича Адама, 2, площею 0,0828га (кадастровий номер 7310136300:01:002:0014), в оренду терміном до 1 вересня 2054 року для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ.

Зазначається, що підставою цієї пропозиції є заява ТОВ “Драчинецьке-1”, яку було зареєстровано 14 березня.

До цього часу за вказаною адресою знаходився банк соціального розвитку “Укрсоцбанк”. У проекті рішення повідомляється, що земельна ділянка, яку мають намір передати ТОВ “Драчинецьке-1”, до 01.09.2054р. була в оренді зазначеного банку. Однак проектом рішення міськради пропонується визнати цей пункт таким, що втратив чинність. Договір оренди пропонується припинити у зв’язку з переходом права власності на нерухоме майно до ТОВ “Драчинецьке-1”.

Згідно з даними з відкритих реєстрів, кінцевими бенефіціарними власниками підприємства “Драчинецьке-1” є Папієва Лілія Анатоліївна (статутний внесок складає 7,099 млн грн) та підприємство “НВПП “Полімермаш”, де Лілія Папієва також є власницею.

Лілія Папієва є дружиною народного депутата від фракції “Опозиційний блок”, колишнього голови Чернівецької ОДА та екс-голови Чернівецького обласного осередку Партії регіонів Михайла Папієва.

 

Реклама

Залишити коментар