“Чернівціводоканал” має намір позиватися до суду на ЗМІ через публікацію про закупівлю хлору

Заступник директора комунального підприємства “Чернівціводоканал” Ярослав Цуркан пригрозив ЗМІ судовим процесом через публікацію про закупівлю хлору.

Про це йдеться на його сторінці у  Facebook.

За словами Цуркана, публікацію про тендерну закупівлю хлору на 48 % дорожче ціни виробника вивчатимуть з юридичної сторони.

“КП “Чернівціводоканал” залишає за собою право подати в суд на видання за розповсюдження інформації яка не відповідає дійсності та принижує репутацію підприємства”, – йдеться у повідомленні.

Посадовець заявив, що інформація в публікації “У Чернівцях водоканал замовив рідкий хлор на 48% дорожче ціни виробника” не відповідає дійсності.

“КП “Чернівцівоканал” не замовляв рідкий хлор на 48 % дорожче ціни виробника! 12 лютого 2019 року відповідно до Закону Украіни “Про публічні закупівлі” було оголошено тендер-закупівлю рідкого хлору разом з доставкою в кількості 78 тонн. На електронному майданчику в строк, передбаченим законом, пропозиції подали тільки двоє учасників. Один з учасників запропонував меншу ціну від заявленої пропозиції водоканалу. Закупівлі проводились на рівні цін 2018 року! Чому виробники цієі продукції не запропонували своі менші ціни та не взяли участь у тендері, нам невідомо”, – написав Цуркан.

Він додав, що протягом декількох років “відбувається стандартна закупівля хлору який застосувується для очистки води і це не є секретною інформацією”.

Ярослав Цуркан не повідомив, до яких саме ЗМІ підприємство має намір позиватися.

Реклама

Залишити коментар