У Глибоці школярі долучилися до акції прибирання #чисточелендж

У Чернівецькій області у суботу, 23 березня, школярі смт. Глибока організували прибирання території поблизу залізничної колії, підтримавши ініціативу #чисточелендж.

Про це повідомляє видання “Глибока.Info”.

Організувала акцію дітвора, яка щодня мандрує до школи “шкарпом” з вулиць О. Кобилянської, Ю. Федьковича, Лужанської, Річкової та інших.

До прибирання долучилися також їхні друзі та небайдужі дорослі.

“Діти цього суботнього дня власними руками піднімаючи та складаючи у мішки переважно пластикові пляшки, поліетиленові пакети та обгортки від їжі, залишені односельцями біля залізничної колії, для себе однозначно зробили висновки: сміття завжди і всім необхідно доносити до смітника, а не забруднювати навколишнє середовище”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Чернівецькій області молодь села Глиниця Кіцманського району започаткувала акцію #чисточелендж. Прибравши своє село, вони пропонують іншим містам і селам приймати виклик.

Реклама

  • Ну й МОЛОДЦІ !!! А хоч одна старша ( свідома ) Людина – там була ? Щоб не тільки КЕРУВАТИ тим процесом прибирання, а – щоб РОЗГЛЯНУТИСЯ на місці : може треба до місцевої влади “донести до вух” ДУМУ _ ДУМКУ про встановлення ДОДАТКОВИХ мусорних ящиків та своєчасно їх ОПОРОЖНЯТИ ??? Нє ? Та таке “прибирання” – доручіть РОБИТИ Дітям, але – не за БЕЗПЛАТНО, толокою, а ЩОБ в їхньому класі була : ІНТЕРАКТИВНА ДОШКА, окремий ПК з новітніми програмами, щоб Вони – вчилися краще !!! Честь ! Батьки – ДУМАЛО СВОЄ “включайте” трохи !!!

Залишити коментар