На Буковині щодня в середньому виявляють 4 водія у нетверезому стані

У Чернівецькій області за минулу добу патрульні виявили трьох водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Чернівецької області.

У середу, 20 лютого, близько 9-ї години за порушення правил дорожнього руху, патрульні зупинили транспортний засіб BMW 320.

“У ході спілкування з водієм охоронці порядку помітили характерні ознаки наркотичного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку в лікаря нарколога в ЧОНД. Результат позитивний”, – йдеться у повідомленні.

Ще одного нетверезого керманича, яким виявився громадянин Литви патрульні зупинили близько 11 години. Водія автомобіля Mercedes Benz S350 зупинили за порушення ПДР. У ході спілкування з водієм були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, порушення мови, нестійка хода. Від проходження огляду на стан сп’яніння, у встановленому законом порядку, в лікаря нарколога в ЧОНД, водій відмовився.

Водія транспортного засобу Volkswagen Passat в с. Мамаївці інспектори зупинили за перевищення швидкісного режиму. У ході розгляду справи про адміністративне правопорушення патрульні виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився в присутності 2 свідків.

Зазначається, що у всіх випадках на водіїв поліцейські склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння).

У патрульній поліції повідомляють, що від початку 2019 року патрульні виявили 193 випадки керування транспортними засобами в нетверезому стані.

Реклама

Залишити коментар