У Чернівцях нікого не каратимуть за неприбраний сніг, бо не було зауважень: відповідь на петицію

У Чернівецькій міськраді відповіли на електронну петицію “Про притягнення до відповідальності посадовах осіб, які відповідають за належне дотримання доріг у відповідному стані та забезпечують прибирання снігу у м. Чернівці”. 

У документі з підписом заступника міського голови Володимира Середюка значиться, що зауважень до проведеної роботи з очистки доріг міста від снігу з боку департаменту не надходило.

У відповіді на петицію йдеться, що прибирання доріг від снігу у Чернівцях здійснюється в дві черги.

“Перша черга – обробляються всі центральні вулиці, де рухається електротранспорт (першочергово спуск на вул. Ю.Гагаріна). Друга черга – обробляються всі автобусні маршрути, вулиці великого об’їзного кільця. З вечора 17.12.2018 р. та 18.12.2018 р. цілий день падав сніг (товщина складала до 30 см.). Для розчистки вулиць КП “МіськШЕП” задіяло 21 одиницю спецтехніки. Відповідно до GPS- навігаторів вона працювала безперервно”, – йдеться у документі.

“Після закінчення снігопаду центральні вулиці, по яких рухається громадський транспорт загального користування та вулиці “великого” і “малого” об’їзних кілець були розчищені від снігу. Зауважень до проведеної роботи, з очистки від снігу та обробки інертними матеріалами проїзних частин вулиць, що увійшли до першої та другої черги з боку департаменту не було”, – зауважив Володимир Середюк.

“Враховуючи, що зазначене питання не належить до повноважень Чернівецької міської ради, порушене в петиції питання, спрямовано до відома секретаря Чернівецької міської ради, який відповідно до статей 42,50 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” здійснює повноваження Чернівецького міського голови”, – вказано у відповіді на петицію.

Фото ілюстративне.

Реклама

Залишити коментар