Чоботом рівняють асфальт: мережу обурило відео “ямкового ремонту” у Чернівцях

У Чернівцях 3 січня користувачі соцмережі Facebook зняли на відео, як дорожники виконують ямковий “ремонт” на вулиці Комунальників.

На відео видно, що ні про яке дотримання технологій не йдеться, робітник просто чоботом “розрівнює” асфальт у ямі.

Допис опублікував Vyacheslav Bogitsoi у спільноті СтопХам Буковина.

“Ось так латають дороги у нас… (вул. Комунальників, 03.01.2019р.)…при тому що це не справа в робітниках… які інструменти і техніку їм видали ту і використовують. Цікаво як такі “високоякісні дорожні роботи” міг пропустити п… Бешлей, зробив би селфі собі…показав принаймні всій Україні як ” правильно ” виконується ямковий ремонт в Чернівцях… і скільки там з бюджету міста виділив на це посміховисько….слів нема…”, – пише чернівчанин.

Дивною у цьому випадку виглядає позиція керівника департамету ЖКГ Володимира Бешлея, якого чернівчани вимагають звільнити із займаної посади, підписавши відповідну петицію в рекордні терміни.
“…Стан доріг у місті перебуває у найбільш жахливому стані за останні десятиріччя. Кілька із тих вулиць, які були за цей час відремонтовані за наші гроші, уже розриті комунальними службами…
…Пропоную за недоліки у роботі звільнити з посади відповідального за стан справ у житлово-комунальному господарстві Чернівців, керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея”, – йдеться у тексті петиції.
А через кілька днів після висловлення чернівчанами невдоволення результатами роботи Бешлея, дороги у Чернівцях продовжують “ремонтувати” з порушенням усіх можливих норм та технологій.
Реклама

Залишити коментар