Петиція чернівчан про звільнення Бешлея за добу набрала необхідну кількість голосів

Зареєстроване 28 грудня на сайті Єдиної системи місцевих петицій  звернення з вимогою звільнити  керівника департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимира Бешлея через “неналежне виконання посадових обов’язків та невідповідність займаній посаді” в рекордні терміни набрало необхідну кількість голосів.

Станом на 16:30 29 грудня під петицією підписалися 274 людини.

“За понад чотири місяці перебування на посаді керівника департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради стан житлово-комунального господарства міста не лише не покращується, а, навпаки, значно погіршився. Стан доріг у місті перебуває у найбільш жахливому стані за останні десятиріччя. Кілька із тих вулиць, які були за цей час відремонтовані за наші гроші, уже розриті комунальними службами. А це значить, що гарантія на ремонт на цих об’єктах уже діяти не буде. Розрита частина Проспекту Незалежності, через яку транспорт у цьому районі рухається дуже повільно. Також погано працює і громадський транспорт у місті. Попри підвищення тарифу до 5 гривень, маршрутки почали рухатися ще рідше і скарги чернівчан почастішали.
Пропоную за недоліки у роботі звільнити з посади відповідального за стан справ у житлово-комунальному господарстві Чернівців, керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея”, – йдеться у тексті петиції.

.

Реклама

Залишити коментар