Чернівчани вимагають звільнити директора департаменту ЖКГ Бешлея – петиція

На сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстровано звернення з вимогою звільнити із займаної посади керівника департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимира Бешлея через “неналежне виконання посадових обов’язків та невідповідність займаній посаді”.

“За понад чотири місяці перебування на посаді керівника департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради стан житлово-комунального господарства міста не лише не покращується, а, навпаки, значно погіршився. Стан доріг у місті перебуває у найбільш жахливому стані за останні десятиріччя. Кілька із тих вулиць, які були за цей час відремонтовані за наші гроші, уже розриті комунальними службами. А це значить, що гарантія на ремонт на цих об’єктах уже діяти не буде. Розрита частина Проспекту Незалежності, через яку транспорт у цьому районі рухається дуже повільно. Також погано працює і громадський транспорт у місті. Попри підвищення тарифу до 5 гривень, маршрутки почали рухатися ще рідше і скарги чернівчан почастішали.
Пропоную за недоліки у роботі звільнити з посади відповідального за стан справ у житлово-комунальному господарстві Чернівців, керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея”, – йдеться у тексті петиції.

Автор: 

Дата початку збору підписів: 

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на 10:25 29 грудня петицію підписали 90 осіб з 250 необхідних.

Реклама

Коментарі:

  • На засіданні міськради буде прийняте рішення, яким ТИМЧАСОВО буде відсторонений з посади Башлей На його місце, ПРИМУСОВО , буде призначенний Олійник Віталій Олегович, з завданням – своєчасно і відмінно виконувати РЕМОНТИ ДОРІГ. За любі відмови, або негаразди з виконанням обов”язків, буде УВ”ЯЗНЕНИЙ на 3 роки за ” АВАНТЮРНУ БОЛТОЛОГІЮ”. Це, в деякій мірі зіб”є пил з розумників-всезнайок!

    • п.Федорук . Я частково з Вами згоден , Що псевдоекспертів стало багато . Але нажаль Чернівці доведений до ручки . Найжахливіши дорогі не тільки серед областних центрів а і районих . Починати на прикинці вересня прокладати газаопровід по головній , знаючи на перед що не встигнуть ,, Зробити тіпа ремонта дороги на Винниченка та 2 метри до переїзду незаасвальтувати . про проспект мовчу , хоча потрібно кричати усім містом … ГЕТЬ АФЕРІСТІВ ВІД ВЛАДИ МІСТА. Чим скорше тим краще . Починати з Продана і всіх підкреслюю всіх без право на переоберання……

      • Згоден повністю. Правда, не хотілося би, щоби негідники на шкальт Олійника, палагнюка, кобевка, зарайського, ….. набивали собі ціну. Досить взяти на згадку “донецьких”, яких поливав брудом Кобевко”! І що? Не маємо підрядників на ремонт і будівництво мостів в області вже два роки! Хто виграв? Вірно! Кобевко. Положив до кишені більше 10 тис. баксів і заховався. Що “бобік” – гав і в будку…

  • Умниками наша область богата, начиная с Яйценюка-Мунтяна-Папиева-Тимиша-….кончая проходимцами, бездомными. Эти умеют все, от пошива обуви, стоматологии,….до строительства дорог-мостов. Жаль, хозяйственников у нас не осталось! Умники – люстраторы, с аферистами от СМИ, свели их количество к нулю.

    • Їх звільняти мало, їх треба судити!

      • Палагнюки звели країну нанівець! І їм все мало. Заводи, фабрики, землю, надра,… віддали “єфективному власнику”, що вміє тільки красти і завидющими руками гребти під себе. І їм не треба господарники, що розуміються в ситуації. Їм треба їх “судити”, щоби не заважали красти. Ось яйценюки, тіміші,…-ці хай живуть і жирують, кидаючи об”їдки палагнюкам

Залишити коментар