Секретар Чернівецької міськради Продан програв суд проти ДФС

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан програв суд проти ДФС у Чернівецькій області. 

Про це ТВА стало відомо з власних джерел.

Як відомо, Продан подав до суду на Головне управління ДФС в Чернівецькій області з вимогою визнати протиправним наказ керівника відомства, який стосується позапланової перевірки фізичної особи щодо сплати податків.

Водночас 11 жовтня представник Продана у підготовчому засіданні подав до суду клопотання про зупинення провадження у справі на строк 30 днів “з метою досягнення примирення між сторонами”. Суд задовольнив клопотання про зупинення провадження в цій справі. Наступне засідання у цій справі відбулося 3 грудня 2018 року.

З власних джерел журналістам телеканалу ТВА стало відомо, що Василь Продан програв у суді по цій справі.

Раніше Чернівецька міська рада мала намір виділити Головному управлінню ДФС в області 1 млн грн на реалізацію Комплексної Програми покращення умов обслуговування платників податків у Чернівцях та збільшення надходжень до державного й місцевих бюджетів на 2019-2021 роки.

Відповідний проект рішення 1 листопада зареєстрував у міськраді депутат “Рідного міста” Володимир Бешлей.

Програма передбачає придбання кондиціонера, комп’ютерної та оргтехніки, встановлення CRM – системи, ремонт приміщень, де обслуговуються платники податків та придбання меблів та світлодіодних ламп у приміщення ЦОП.

 

Реклама

Залишити коментар