Студент якого облили брудом “запроданці”, розповів про підтримку Каспрука

Місто Чернівці сколихнула заява “активіста” Ярослава Величка про те, що студентів ніби силою змушують виходити на підтримку Олексія Каспрука.

Про це пише ресурс Політикан.

“Хоча наш герой Ярослав навіть не поцікавився у хлопця Тараса, якого він звинуватив у цьому, хто він і чому це робить, а одразу на своїй сторінці у Facebook написав певний допис.

Пізніше Ярослав заявив, що його виселяють із гуртожитку, хоча сам він чудово знав: перебуває там незаконно. В серпні місяці цього ж року Ярослава відрахували із Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, увага, «за неуспішність». Наш герой не відвідував заняття та не з’являвся на сесії.

Поспілкувавшись із потерпілим у цій ситуації Яремаком Тарасом, журналістка Політикана з’ясувала, що хлопець із власних політичних переконань вважає: пана Каспрука зняли незаконно. Він хотів, щоб його друзі приєднались до нього і прийшли підтримати екс-мера на судовому засіданні, тому написав про це у спільноті Viber.

Після того, як екс-студент у Facebook заявив на Яремака Тараса, до самого Тараса підходили молодики спортивної статури та погрожували хлопцю, рекомендували сказати журналістам, ніби його замовив Каспрук. “Якщо хочеш залишитись живим та здоровим,» – додали молодики. Тарас відмовив.

Після таких заяв хочу запитати тих, хто підтримує ідею Ярослава Величко: друзі, ви дійсно хочете, щоб ми жили в місті, де будемо боятись сказати хоч одне слово проти діючої влади?”, – йдеться в матеріалі ресурсу.

Інна Георгіца / Політикан

Як відомо, заяву Величка про нібито примус студентів оперативно розповсюдили ЗМІ, близькі до секретаря міськради Василя Продана. Нагадаємо, сам Продан всіляко затягує судовий розгляд позову Олексія Каспрука до міськради.

Реклама

Залишити коментар