Позов Каспрука до Чернівецької міськради: розгляд справи по суті відкладено

У Чернівецькому окружному адміністративному суді продовжується розгляд справи за позовом Олексія Каспрука щодо визнання незаконним рішення міськради про його дострокову відставку.

Судове засідання розпочалося о 10.15. Справу сьогодні мають розглядати по суті.

10:20. Проедставник третьої сторони – секретаря міськради Василя Продана просить про відвід колегії суддів.

Підстава – вчора він ознайомився з матеріалами справи, і, мовляв, 26 жовтня суд порушив порядок повідомлення його, як третьої особи про час наступного засідання. Роздорський висловив сумнів у об’єктивності колегії суддів через неналежне повідомлення.
10:23. Представник відповідача Попов просить технічну перерву 5 хвилин, щоб ознайомитись із клопотанням Роздорського.
10:25. Присутній у залі суду журналіст “Чернівецького променя” Василь Забродський дозволив собі нецензурні висловлювання на адресу  учасника АТО і волонтера Дмитра Чернишова.
10:35. Представник позивача Петро Поляк: наші опоненти далі намагаються затягнути справу, а цим порушують права громади. Також він заявив, що відповідач і третя сторона мали майже місяць на ознайомлення з клопотанням, а кажуть, що лише вчора ознвйомились. Це, за словами Поляка, є зловживанням процесуальними правами.
10:50. Представник Продана Роздорський заявив, що його не попередили про засідання, що у матеріалах суду вказано протилежне:
10:52. Судді вийшли в нарадчу кімнату обговорювати клопотання про відвід колегії.
11:00. Суд оголосив відповідь на клопотання: заяву про відвід визнати необґрунтованою. Тепер її розгляне інший суддя.
Судове засідання на сьогодні завершено
Реклама

Залишити коментар