Дозвіл на використання природних ресурсів можна отримати в ЦНАПі Чернівців

Дозвіл на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення відтепер можна отримати в Центрі надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради.

Про це повідомила прес-служба ратуші.

Суб’єктом надання даної послуги є Управління екології та природних ресурсів Чернівецької обласної державної адміністрації.

Для отримання Дозволу суб’єкт господарювання (керівник або уповноважена ним особа за довіреністю) звертаються в ЦНАП до адміністратора з відповідною заявою та переліком таких документів: паспорт громадянина України та документ, що посвідчує повноваження діяти від імені особи (довіреність); клопотання (заявка) природокористувача з обґрунтуванням потреби в цих ресурсах та переліком власників або постійних користувачів земельних ділянок, на яких передбачається використання природних ресурсів; засвідчена належним чином копія лімітів на використання природних ресурсів в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення, затверджених Міністерством екології та природних ресурсів України.

Дана послуга є безкоштовною. Термін розгляду – 30 календарних днів. Результатом надання послуги є видача “Дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення” або ж Відмова, із зазначенням передбачених законом підстав для такої відмови. За інформацією звертайтеся в ЦНАП Чернівецької міської ради за адресою м. Чернівці вул. Героїв Майдану, 7 або за тел. 50-90-82, 50-90-96.

Реклама

Залишити коментар