Чернівчани обурюються через недбалу організацію ремонту проспекту Незалежності

В мережі обурюються через недбалу організацію руху під час ремонту дорожнього покриття на проспекті Незалежності у Чернівцях.

Зокрема, чернівчанин Богдан Старик на властій сторінці у Facebook розповів про те, що людей не поінформували про влаштування зустрічного руху на одній зі смуг проспекту та про відміну зупинки мікрорайон. Також автор посту звертає увагу, що мешканців вулиці Хотинської не попередили про відміну руху тролейбуса №5.

“Вчора їхав на таксі додому, маршрут пролягав через проспект Незалежності. Водії не знав, що через ремонт на одній половині влаштовано зустрічний рух автомоблів і одразу за кільцем мені ледь не довелося самому вивертати руль, таким шокованим був водій, коли побачив зустрічну автівку. Сьогодні вже поставили пластикові розмежовувачі. І за це дякую. Але інформації, знаків і навігації все одно не вистачає. Тимчасова розмітка – невідоме поняття?

Про донесення інформації до людей в Чернівцях.

Через ремонт один тролейбусний маршрут тимчасово скасували, один значно змінили. Чи знають про це люди? Ні! Де б я не був (тролейбус, маршрутка, просто на вулиці), усюди чую розмови людей, які не розуміють, що відбувається. Взагалі нема інформації про зміни в маршрутах громадського транспорту. Маршрутки свої маршрути не змінили, але зупинка “Мікрорайон” тимчасово скасована. Про це теж жодної інформації. Чому б не повісити на недіючій зупинці отакий гарний банер? Дорого? Складно? Наче, ні, але ніхто цього не робить. А шкода.

Згадав про Хотинську. Там ж купа людей, які поняття не мають про те, що почали ремонтувати проспект, і, відповідно, не знайють, що 5 маршрут не їздить. А їх про це повідомили? Ні!”, – йдеться в повідомленні Богдана Старика.

 

Реклама

Залишити коментар