Керівник КП “Чернівціводоканал” Анатолій Чабан повертається до Рівного

Керівник комунального підприємства “Чернівціводоканал” Анатолій Чабан, якого учора звільнили з посади, уже забрав свою трудову книжку та віддав ключі від робочого кабінету.

Ситуацію зі своїм звільненням він прокоментував кореспонденту molbuk.ua

Чабан заявив, що йому не було названо жодних претензій щодо його роботи, зазнача. видання..

“Два тижні тому у мене була зустріч з Василем Проданом. Він запропонував написати заяву на звільнення. Я сказав, що заяву писати не буду. А сьогодні він знову зустрівся зі мною і повідомив, що мене зільнено, і до 17.00 я повинен забрати трудову книжку”, – розповів Анатолій Чабан.

Він також вважає, що у водоканалі повинен працювати професіонал, бо це важка робота.

“Я не знаю, хто прийде далі працювати начальником водоканалу, але бажаю успіхів. Це має бути людина з фаховими знаннями. У мене великий досвід роботи, але мені було важко працювати, бо мали чимало проблем, наприклад, проблеми з кадрами”, – сказав Анатолій Чабан.

Він додав, що повертається до міста Рівного, протягом деякого часу відпочиватиме, а потім визначатиметься з місцем роботи. Адже впродовж тривалого періоду працював головним інженером “Рівневодоканалу”, що є прибутковим підприємством. У Чернівцях Анатолій Чабан пропрацював один рік та один місяць.

“Я бажаю успіхів Чернівцям. За цей час я зробив багато що. У колективі моєю роботою були задоволені. Я тут працював, бо бачив світло у кінці тунелю і знав, що є можливість щось змінити, бо є перспективи розвиватися. Я хотів більше зробити. І я готовий був далі працювати”, – сказав Анатолій Чабан.

Фото – pogliad.ua

Реклама

Залишити коментар