Чернівчани скаржаться на нових управителів будинків: договори не уклали, а гроші вимагають

У Чернівцях приватна компанія “Порядок в домі”, яка стала управителем багатоквартирних будинків, продовжує надсилати людям рахунки за квартплату. Втім, як повідомили мешканці, договори з ними фірма не укладала.

Про це повідомляє чернівчанка Галина Павлюк на своїй сторінці у Facebook.

“Шахрайська компанія ПП Порядок в домі, яка здійснила рейдерське захоплення декількох сотень будинків, вимагає від людей гроші безпідставно. Була була в них на прийомі, хотіла заключити договір на місці, але вони пообіцяли поквартирно принести договора”, – йдеться у дописі.

Утім, як зазначила Галина Павлюк, договір вона так і не дочекалася, а коли зателефонувала до компанії, то у відповідь почула, що його нема і не буде, після чого її співрозмовник обірвав зв’язок.

Тим часом чернівчанка отримала уже три платіжні квитанції з різними сумами до оплати за вересень.

“Перша була вивішена на дошку оголошень. Другу я отримала власноруч в їхньому кабінеті. І ось третя! Мені хтось пояснить, що відбувається?” – сказано у повідомленні.

Раніше Максим Бурбак заявляв, що приватні компанії “Порядок в домі” та “Єврокомунбуд”, які призначені управителями багатоквартирних будинків у Чернівцях – фірми-одноденки. У них на двох – всього один співробітник.

Реклама

  • почитайте уважно пункти по яким нараховується оплата. Цікавий особливо пункт – винагорода підприємцеві, ну і ще декілька, такі як: прибирання міжповерхового майданчику і тд. Платіть лохи))

Залишити коментар