Максим Бурбак: Чернівецькі компанії “Порядок в домі” та “Єврокомунбуд” – мильні бульбашки

Приватні компанії “Порядок в домі” та “Єврокомунбуд”, які призначені управителями багатоквартирних будинків у Чернівцях – фірми-одноденки. У них на двох – всього один співробітник.

Про це написав народний депутат України Максим Бурбак на власній сторінці у Facebook. Він повідомив, що отримав таку інформацію від чернівецьких податківців у відповідь на свій запит.

“Цікаву відповідь отримав від Чернівецьких податківців. Виявляється, що приватні компанії “Порядок в домі” та “Єврокомунбуд” – це мильні бульбашки. У них на двох 1 (один !!!!) працівник. Нагадаю, цим компаніям міськрадою в серпні цього року за результатом нібито прозорого конкурсу надали право управляти будинками в центрі міста”, – пише нардеп.

“Заступник міського голови Середюк всіх запевняв в прозорості даного конкурсу, що комісія ретельно все перевірила. А насправді в “Єврокомунбуді” немає жодного працівника на момент проведення конкурсу. Це дуже легко можна було б перевірити. Якби хотіли! То ж тепер звертаюсь до правоохоронних органів перевірити законність проведеного конкурсу. Підстав достатньо!
Завжди говорив, що команда запроданців взяла місто в заручники. І не тільки. Це тепер торкнеться кожного”, – додає Максим Бурбак.

Реклама

Залишити коментар