На Буковині чоловік підробив документи і заволодів чужою квартирою

До суду направили обвинувальний акт стосовно чоловіка, якого обвинувачують у підробці документів, за допомогою чого йому вдалося заволодіти квартирою чернівчанина та продати її.

“Чернівецька місцева прокуратура затвердила та передала до суду обвинувальний акт стосовно 45-річного уродженця м. Сторожинець за обвинуваченням у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч3.ст. 357,ч.3 ст. 358, ч.4 ст. 358, ч.3 ст. 190 КК України”, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Як встановило досудове розслідування, чоловік незаконно заволодів квартирою 53-річного чернівчанина та продав її третім особам.

Зокрема, знаючи, що потерпілий веде асоціальний спосіб життя та зловживає спиртними напоями, зловмисник за допомогою невстановлених слідством осіб заволодів його паспортом і підробив документи, за допомогою яких нотаріально засвідчив довіреність на право розпоряджатися квартирою та наявним в ній майном на загальну суму понад 200 тисяч гривень.

А потім від імені потерпілого уклав з третьою особою договір купівлі-продажу цього об’єкту нерухомості.

“Своїми незаконними діями зловмисник завдав матеріальної шкоди у великих розмірах потерпілому та його 55-річній сестрі, яка фактично була власницею квартири за договором дарування від 20.09.2006 року”, – йдеться у повідомленні.

Фото – telegraf.com.ua.

Реклама

Залишити коментар