У Києві восьмикласник проломив учительці голову та вдарив ножицями в спину

Кинув стільцем, проломивши голову, та проштрихнув легені ножицями – так учень 8 класу однієї з київських шкіл відреагував на негативні результати самостійної роботи.

З тяжкими пораненнями жінка перебуває у лікарні. Їй вже зробили кілька операцій. Учня забрали у шоковому стані.

Про жахливу подію в одній зі шкіл Києва йдеться у сюжеті ТСН.

Трагічний випадок стався наприкінці уроку в кабінеті інформатики на очах у всього класу. Діти писали самостійну роботу. Отримавши негативну оцінку, один з учнів несподівано кинув у вчительку стільцем, потім зі спини накинувся бити ножицями.

Після побаченого з дітьми працювали психологи. Хоча, як запевняє класний керівник, до цього випадку її учень не виявляв жодної агресії.

Хлопець навчається в цій школі лише тиждень, але з однолітками в цілому ладнав. За інформацією ТСН, він перевівся з міста Калуш, що на Івано-Франківщині. Відомо, що останні роки хлопця виховувала бабуся.

“Абсолютно нормальна характеристика за 4 клас, після того характеристик немає, оцінки також різні – середні і хороші, і погані, і 11 балів, і менше. У медичній довідці зазначено, що він здоровий. Маму викликали, мама теж в розгубленості”, – йдеться у сюжеті.

Відразу після інциденту хлопець спустився сходами в супроводі охоронця школи. Опору не чинив. Вчителька інформатики – вже пенсійного віку, більше 20 років працює в цій школі, вчитель вищої категорії, вчитель-методист. Зараз вона з важкими пораненнями перебуває у лікарні.

Реклама

Залишити коментар