У Чернівцях працівники готелю беруть кошти за парковку з велосипедистів

Днями відомий чернівецький експерт з питань децентралізації Тарас Прокоп на власній сторінці у Facebook повідомив про те, що працівники готелю “Буковина” взяли з нього кошти за стоянку велосипеда на парковці.

“Вгадайте готель в м. Чернівці, в якому беруть гроші за парковку велосипеда?”, – написав він. В коментарях до допису Тарас Прокоп підтверджує, що це дійсно готель “Буковина”.

Як відомо, підприємство пов’язують з депутатом міської ради Валерієм Чинушем, котрий заборгував місту  чималу суму за оренду землі та вже протягом кількох років ігнорує вимоги сплатити борги.

У коментарях до допису Тараса Прокопа користувачі жартома припускають, що беручи з велосипедистів плату за паркування, власники готелю таким чином збирають кошти, аби віддати борги.

Ще більш абсурдною видається така ідея, коли згадати тезу, що місто Чернівці – туристичний центр, а туристи пересуваються не лише автобусами та автівками. Чимало людей обирають для подорожі саме двоколісний екологічний транспорт.

Такі кроки навряд чи приваблять туристів до Чернівців та й до саме цього готелю, вважають користувачі.

 

Раніше повідомлялося, що через зростання цін на послуги АМКУ ще в липні ініціював перевірку готелів курортних міст щодо самовільного присвоєння собі зірок.

Щодо готелю “Буковина, фахівці припускають, що він навряд чи може відповідати своїм чотирьом зіркам, оскільки споруду будували в 70 роках минулого століття і висота кімнати там 2 – 2.20 м, а це вже не відповідає вимогам.

Реклама

Залишити коментар