У Чернівцях на вулиці О. Кобилянської знову перекладатимуть тротуарну плитку

У Чернівцях директор начальник департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей визнав, що якість встановлення тротуарної плитки на вулиці О. Кобилянської – незадовільна.

Роботи підрядника має перевірити технагляд, повідомив начальник департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей, пише molbuk.ua.

“Роботи зі встановлення тротуарної плитки на вулиці Кобилянської будуть продовжені, коли середньодобова температура становитиме +10 градусів і повністю прогріється грунт. Ми хочемо побачити, яким буде стан плитки у тих місцях, де її вже уклали. Там, де зроблено недобре – має бути перероблено. Після цього вирішимо, як далі працювати, – сказав Володимир Бешлей.

Володимир Бешлей визнає, що якість робіт їх не задовольняє. Тому будуть працювати над тим, щоби покращити її. А початок робіт наприкінці осені пояснює тим, що фахівці давали гарантію на роботу.

“Ми запросили фахівців, які давали гарантію, що плитка буде укладена як належить. Та зима не дала можливості доробити справу до кінця. Зараз нас не задовольняє така якість. Тому будемо працювати над тим, щоби покращити її. Технагляд отримав завдання перевірити роботи і скласти акт. Якщо щось зроблено не так, будуть претензії до підрядника, щоби він переробив. Для обстеження об’єкту вже запросили підрядника. Якщо технагляд задокументує, що роботи виконані неякісно, він має переробити це за власні кошти, – продовжує Володимир Бешлей.

Нагадаємо, що капітальний ремонт тротуарної плитки на вулиці Кобилянської виконувало ТОВ “НСК Груп”. На ремонт тротуарів пішохідної вулиці Кобилянської планували витратити понад 1,4 мільйона гривень.

Реклама

Залишити коментар