У Чернівцях поліція розслідує справу фірм-управителів: їх підозрюють у підробці документів

У Головному управлінні Національної поліції Чернівецької області розслідують факт службового підроблення документів. Мова йде про компанії-управителі, що наразі обслуговують будинки у Чернівцях, а також їхню перемогу у конкурсі. 

Досудове розслідування за фактом службового підроблення документів, ч.1, ст 366 ККУ розпочали у вересні 2018 року в ГУ НП Чернівецької області. Йдеться про справу двох управлінських компаній, що зараз обслуговують житловий фонд у Чернівцях. Їхня діяльність викликала обурення в городян, які відмовляються сплачувати за послуги. Люди пояснюють: в платіжках з незрозумілих причин підвищили ціни та прописали неіснуючі послуги, а договори з людьми ті фірми не уклали.

“Під час досудового розслідування допитали свідків, які брали участь у проведенні конкурсу на визначення компаній-управителів,  також вилучили і перевіряють всю документацію, яка фігурувала в тендерних процедурах. Наразі допитали представників цих фірм. На сьогодні про притягнення до відповідальності цих осіб говорити ще рано. Процес – непростий і тривалий, бо необхідно провести ще чимало експертиз”, – повідомили у поліції.

Як відомо, народний депутат України Максим Бурбак неодноразово закликав чернівчан не сплачувати гроші компаніям, які замінили колишні ЖРЕПи, бо послуг вони не надали, а гроші вимагають. “Не платити. Ці платіжки незаконні. Договори не підписувати”, – зазначав нардеп.

Фото – “Boroda Cinema”.

Реклама

Залишити коментар