Директора Волинського облавтодору спіймали на великому хабарі

Чиновник вимагав 300 тисяч гривень за вирішення питання про надання в оренду приміщення місцевому бізнесмену.

Директора Волинського облавтодору в середу, 12 вересня, затримали на отриманні 300 тисяч гривень хабара. Про це повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки Нацполіції.

Вказану суму чиновник вимагав за вирішення питання щодо безперешкодного укладення з підприємцем договору про надання в оренду приміщення, яке перебувало на балансі облавтодору.

“Оперативники управління захисту економіки у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури Волинської області задокументували протиправну діяльність керівника Волинського облавтодору. Посадовець за виконання обов’язків, що входять до кола його компетенції, вимагав та отримував неправомірну вигоду. У разі відмови – процес вирішення питань міг затягнутися”, – йдеться в повідомленні.

У прес-службі не називають прізвище затриманого, проте згідно даних Opendatabot, Волинським облавтодором керує Микола Янчук.

Зараз тривають невідкладні слідчі дії, після закінчення яких буде вирішуватися питання про повідомленні керівнику облавтодору про підозру і обрання йому запобіжного заходу.

Як відомо, минулого року попереднього керівника Волинського облавтодору, якого підозрювали у розтраті 300 тисяч гривень, звільнили.

Реклама

Залишити коментар