Поліціянти повідомили буковинцю про підозру у крадіжці майна

Через незачинені вхідні двері, фігурант проник до будинку жительки Чернівецького району та викрав гроші. Буковинські поліціянти  розшукали порушника та вже повідомили йому про підозру у таємному викраденні чужого майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

15 вересня цього року до поліції звернулася 50-річна жителька с. Банилів-Підгірний та повідомила, що невідома особа проникла до її будинку та викрала з гаманця 15 тисяч гривень.

Під час оперативно-розшукових заходів співробітники відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП встановили особу крадія. Ним виявився 19-річний буковинець.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185  (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Досудове розслідування триває.  

Нагадуємо, що відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану, вони прирівнюються до тяжких злочинів.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар