У Чернівцях шахраї ошукали місцевого жителя

Співробітники поліції вкотре застерігають, що оголошення про виплати це чергова пастка шахраїв, в яку потрапляють довірливі громадяни. Правоохоронці звертаються до буковинців з проханням довіряти інформації про соцвиплати тільки з офіційних сайтів установ і організацій. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Саме в таку шахрайську пастку потрапив 59-річний житель обласного центру. Заявник розповів поліціянтам Чернівецького районного управління поліції, що у месенджері побачив оголошення про можливість отримати додаткову матеріальну допомогу в розмірі 6500 гривень. Чернівчанин перейшов за посиланням та ввів реквізити своєї банківської картки. Надалі чоловік виявив, що з його карткового рахунку невідомі особи перерахували 90 тисяч гривень.

Відомості про незаконне заволодіння коштами чернівчанина слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Закликаємо: будьте уважними та обачними, не переходьте за сумнівними посиланнями та в жодному випадку не розголошуйте конфіденційну інформацію, що стосується ваших банківських рахунків.

Реклама

Залишити коментар