Ексфутболіст збірної України та зрадник Тимощук передав свою футболку на російський аукціон для допомоги Курщині

Колишній гравець збірної України з футболу, який перебуває під санкціями за антиукраїнську діяльність, Анатолій Тимощук віддав свою футболку на російський аукціон. Отримані сотні тисяч рублів скерують на допомогу Курській області, де нині Сили оборони проводять операцію.

Про аукціон повідомила платформа для фанатів російського клубу «Зеніт». 

8 вересня у російський День пам’яті жертв блокади Ленінграда футбольні клуби «Зеніт» та казахський «Кайрат» зіграли товариський матч. «Зенітівці» вийшли у футболках, виконаних у кольорах блокадної стрічки.

Після гри таку форму передали для аукціону, а отримані кошти пообіцяли передати до Курської області. 

Платформа, яка і проводила аукціон, оголосила що футболку Тимощука з його підписом вже придбали за 700 000 рублів (понад 7500 доларів).

Довідка:

Футболіст з Луцька, який, зокрема, грав за «Шахтар» та німецьку «Баварію». Протягом 2000-2016 років був у Національній збірній України.

Вперше доєднався до російського ФК «Зеніт» у 2007 році. Продовжував працювати в росії навіть після початку російсько-української війни у 2014 році та повномасштабного військового вторгнення. З 2023 року він перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність і позбавлений усіх нагород, серед яких орден «За мужність» III ст.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар