Упродовж минулої доби на Буковині задокументували дві автопригоди з потерпілими

У селі Бояни внаслідок наїзду транспортного засобу 51-річний пішохід отримав численні травми. Ще одна дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувався водій та двоє пасажирок легковика, трапилась в селі Горішні Шерівці. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 6 травня, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілим пішоходом у селі Бояни Чернівецького району. Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції. 

Поліцейські попередньо з’ясували, що невстановлений водій, на території  АЗС у селі Бояни, наїхав на 51-річного місцевого жителя, не повідомив про автопригоду відповідні служби та втік з місця події. У результаті аварії пішохід отримав травми. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Для розшуку транспортного засобу, причетного до ДТП було орієнтовано наряди поліції Буковини. За результатами оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля “Mercedes-Benz”, на якому були пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди та особу кермувальниці. Нею виявилися 40-річна жителька села Бояни. 

Цього ж дня ще одна аварія з потерпілими трапилася у селі Горішні Шерівці. На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що 23-річний місцевий житель, не впорався з керуванням автомобіля “ВАЗ-2107”, виїхав за межі проїжджої частини дороги та наїхав на бетонну огорожу. 

Унаслідок ДТП травмувався водій та двоє пасажирок транспортного засобу, віком 17 та 18 років.  Медики госпіталізували потерпілих до лікарні для надання допомоги. 

За фактами аварій слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар