Нападники на поліціянтів служать в одній із військових частин — Сухопутні війська

Сухопутні війська Збройних сил України підтвердили, що на відео з нападом на поліціянтів у Вінницькій області присутні їхні військовослужбовці.

Про це повідомляється на сторінці Сухопутних військ.

Зазначається, що обидва чоловіки є військовослужбовцями однієї з військових частин. А втім, у Сухопутних військах не уточнили, якої саме.

На відео з бодікамери поліціянта, яке поширили у Telegram-каналах, один із чоловіків каже, що він разом з батьком служить у 28 окремій механізованій бригаді.

Проте 28 ОМБр заявила, що чоловіки не є їхніми військовослужбовцями. Згодом Сили оборони півдня розповіли, що ймовірні нападники вже понад рік не пов’язані 28 ОМБр.

Командування Сухопутних військ наголосило, що “надасть максимальне сприяння у всебічному та неупередженому розслідуванні” у вбивстві поліціянта.

Близько 2 години ночі 20 квітня у Вінницькій області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль темного кольору.

В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліціянтах. Від отриманих поранень загинув 20-річний рядовий, його напарник поранений.

Поліція оголосила операцію у Вінницькій та Одеських областях.

Реклама