Нічний обстріл українських міст – головне за ніч

Російські загарбники надалі продовжують завдавати ударів по українських містах та по об’єктах критичної інфраструктури. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Протягом минулої доби противник завдав 7 ракетних та 32 авіаційних удари, а також здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах вздовж лінії зіткнення.

Також рашисти вночі вгатили по Дніпопетровщині: під обстрілами опинився Кривий Ріг 

У Кривому Розі вночі 5 грудня пролунали кілька потужних вибухів. Про це повідомив начальник ОВА Кривого Рогу Олександр Вілкул.

“Кривий Ріг. У місті кілька потужних вибухів. Нічого не знімайте та не викладайте у соцмережі. Наслідки встановлюються”, – повідомив Вілкул.

Ворог не припиняє завдавати ударів і по Херсонському напрямку. Цієї ночі окупанти обстріляли з артилерії райони понад двадцяти населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Не припиняють вогневого терору цивільного населення міста Херсон. За наявною інформацією, в Скадовському районі Херсонської області, противник посилив адміністративно-поліцейський режим та ввів комендантську годину. Переміщення між населеними пунктами заборонено цілодобово, пересування в населених пунктах дозволено тільки вдень.

Республіка білорусь продовжує підтримувати збройну агресію російської федерації проти України, надаючи територію та повітряний простір для завдання ракетних та авіаційних ударів. Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.

Зберігається загроза ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури по всій території України.

Реклама

Залишити коментар