У Чернівецькій області поліціянти затримали буковинця, причетного до незаконного заволодіння автомобілем

Юнак скористався відсутністю власника «Daewoo Lanos», взяв автомобіль, щоб покататися. Правоохоронці оперативно встановили особу порушника і місцезнаходження автівки. За скоєне зловмисникові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вчора, 5 травня, до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом в селі Тереблече.

Одразу на місце події виїхали співробітники відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції. 39-річний житель села Садове Херсонської області розповів, що залишив незачинений легковик на паркувальному майданчику автозаправки. Правоохоронці здійснили першочергові розшукові заходи, опитали заявника та можливих свідків інциденту, отримали детальний опис автівки та встановили можливий маршрут.

У результаті проведеної оперативної роботи поліцейські протягом декількох годин встановили особу правопорушника та місце знаходження автомобіля. Співробітники поліції затримали 18-річного жителя села Тереблече в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрання порушнику запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар