“П’ятдесят метрів безвідповідальності”: у мережі обурені станом благоустрою у Чернівцях

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив фахівець з питань благоустрою в ЖКГ Сергій Обшанський.

Пройшовся по місту 19 січня 2022 року в районі стадіону Буковина буквально в радіусі 50 метрів. :(- Складається таке враження, що відповідальні особи Департаменту інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко Олексій Голованов вже забули про свої повноваження, компетенції,відповідальність.- Забули, що потрібно щодня контролювати, ходити працівникам згідно затверджених маршрутів (якщо вони існують) для недопущення таких ситуацій в цілому та забезпечення реалізації політики в сфері благоустрою. – Забули, що вони підконтрольні в першу чергу ГРОМАДІ, бо отримують зарплати, премії з міського бюджету, з податків Чернівецької ОТГ.Тому #вимушений #провести #безкоштовний #тренінг по контролю території, і запропонувати свої пропозиції для забезпечення задовільного санітарного стану в місті, а саме:

1. Управління порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради, прошу провести перевірку на наявність дозвільних документів на МАФ(кіоск) по вул. Головній магазин НИВА. У разі виявлення порушень діяти згідно законодавства.

2. Управлінню благоустрою департаменту інфраструктури та благоустрою Олексій Голованов – підготувати лист на КП Трест зеленого господарства та протисувних робіт Анатолій Федорів з вимогою впорядкування клумби по вул.Головній з зазначенням термінів виконання,контроль.

3. Для запобігання травматизму чернівчан та гостей міста Управління Порядку направити вимогу КП Трест зеленого господарства та протисувних робіт провести термінові заходи по вул. Ольги Гузар вул. Головній район стадіону Буковина, фото додано.

4. Департаменту урбанистики та архітектури Андрій Тимофійчук – вжити заходи реагування на власників рекламних конструкцій для запобігання травматизму чернівчан та гостей міста по вул. Головній, фото додано.

5. Управління порядку та контролю благоустрою Юрий Зинченко – притягнути до відповідальності осіб, які допустили утворення стихійного смітєзвалища на розі вул. Головній вул. Гончарова.

6. Вважати мій пост в соціальній мережі ФБ, як Інформаційний запит згідно ЗУ Про звернення громадян та надати відповідь у встановлений законодавством термін на електронну адресу [email protected] про проведену роботу. #спільними #зусиллями“, – йдеться у дописі.

Реклама

Залишити коментар