Ще один колишній посадовець з команди Продана судиться з Клічуком через звільнення

Колишній директор департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міськради Микола Собко подав судовий позов до Чернівецького окружного адміністративного суду щодо визнання незаконним його звільнення із посади.

Про це стало відомо із державного реєстру судових матеріалів.

У своєму позові Собко просить суд ухвалити рішення, яким буде визнано протиправним та буде скасовано розпорядження міського голови Романа Клічука “Про припинення повноважень директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради”.

Окрім того, Собко просить суд визнати протиправним і скасувати розпорядження Клічука “Про звільнення Миколи Собка – директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради”. Водночас позивач просить поновити його на цій посаді.

3 березня суд вирішив залишити без руху позовну заяву Собка, а також встановив позивачу 10-денний термін для усунення недоліків, зазначених у мотивувальній частині ухвали.

Як відомо, Миколу Собка звільнили з посади директора земельного департаменту 3 лютого.

9 березня стало відомо про призначення нового керівника департаменту – Андрій Тимофійчука.

Раніше повідомлялося, що екс-директор департаменту ЖКГ Володимир Бешлей подав до суду на Клічука з вимогою поновити його на посаді.

Реклама

Залишити коментар