Бешлей судитиметься з Клічуком: оскаржує звільнення з посади

Колишній директор департаменту житлово-комунального господарства, депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей подав позов до Чернівецького окружного адміністративного суду. Позов внесли до реєстру 2 березня 2021 року.  В ньому Володимир Бешлей  оскаржує розпорядження мера Романа Клічука про власне звільнення. Як повідомляє МБ відповідна інформація оприлюднена у судових матеріалах.

Також Володимир Бешлей просить суд ухвалити рішення про поновлення його на роботі на посаді директора департаменту ЖКГ з 3 лютого 2021 року та стягнути із департаменту ЖКГ на свою користь середній заробіток за час вимушеного прогулу з 3 лютого по день винесення рішення суду з розрахунку 1723,62 грн одноденної зарплати.

Чернівецький окружний адміністративний суд 1 березня відкрив провадження у цій справі, яка розглядатиметься за правилами спрощеного позовного провадження.

Нагадаємо, що 4 лютого 2021 року Роман Клічук звільнив з посади директора департаменту житлово-комунального господарства Володимира Бешлея. А вже 10 лютого призначив нового директора департаменту ЖКГ – Георгія Прохоренка.

Реклама

Залишити коментар