“Грається в чиновника”: Осачук обурився бездіяльністю Романа Клічука

На засіданні цієї комісії не було жодного представника з міської ради

На початку засідання комісії голова ОДА поцікавився, чи є присутні представники Чернівецької міської ради. Сергію Осачуку повідомили, що заступник голови міської комісії з ТЕБ та НС не прийшов на засідання, адже просив інформувати його завчасно про дату та час засідань.

На це очільник ОДА відреагував реплікою, що міська влада мала б серйозніше ставитись до нинішньої ситуації.

“У когось, вибачте за сленг, горить хата – вся область хоче піднести води і шлангів допомогти загасити, але хтось грається у великого формалізованого чиновника. І вимагає, щоби за добу, телеграмою, попереджали про участь. Тобто те, що ми щойно почули, це абсолютно неадекватна реакція у період, коли треба всім триматися монолітом і допомагати впоратися лікарям з тою великою кількістю хворих, які поступають щодобово. І я вважаю що це останнє попередження у час цифрових технологій. Дякую, що ви ведете прямий ефір і можна почути-побачити, але не так довго йти і не так важко мобілізуватися, маючи чотирьох заступників, прийти самому міському голові, бути тут присутнім. При тому, що ми всі пам’ятаємо загрозу яку ми маємо”, – наголосив чиновник.

Нагадаємо, міський голова Чернівців Роман Клічук заявив, що з 10 березня Калинівський ринок буде працювати попри обмеження “червоної зони”.

Реклама

Залишити коментар