За добу у Чернівецькому районі трапилися три ДТП з потерпілими:

У Чернівцях внаслідок наїзду транспортного засобу травмувався місцевий житель, а в Сторожинці у результаті наїзду легковика травми отримав малолітній пішохід. Цього ж дня в м. Сторожинець трапилася ще одна аварія, в якій постраждав водій мотоцикла. Наразі слідчі поліції встановлюють всі обставини та причини ДТП.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

25 жовтня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про аварію з потерпілим по вулиці Руській в Чернівцях. 

за минулу добу у чернівецькому районі трапилися три аварії з потерпілими: слідчі поліції розпочали кримінальні провадження

На місці події, співробітники Чернівецького районного управління поліції попередньо з’ясували, що 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «BMW Х5», допустив наїзд на 51-річного чоловіка, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. 

У результаті наїзду пішохід, житель обласного центру отримав травми. Бригада швидкої медичної допомоги доставила потерпілого у лікарню для надання допомоги.

Також цього ж дня співробітники поліції задокументували наїзд на пішохода у Сторожинці. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) ЧРУП. 

Поліціянти попередньо з’ясували, що 35-річна жителька с. Буденець, керуючи автомобілем «Hyundai Santa Fe», допустила наїзд на 7-річного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги.

Внаслідок ДТП малолітній отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Цього ж дня у Сторожинці трапилась ще одна аварія. Попередньо поліціянти встановили, що 22-річний місцевий житель, не впорався з керуванням мотоцикла «Shineray» та допустив падіння з транспортного засобу.

за минулу добу у чернівецькому районі трапилися три аварії з потерпілими: слідчі поліції розпочали кримінальні провадження

У результаті аварії мотоцикліст отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Реклама