На Буковині у селі Вашківці сталася ДТП, у якій травмувалася жінка-пішохід

Дорожньо-транспортна пригода трапилася учора, 8 жовтня, в селі Вашківці. Внаслідок наїзду мікроавтобуса травмувалася 61-річна буковинка. За фактом ДТП поліцейські розпочали кримінальне провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про автопригоду з потерпілою надійшло на спецлінію “102” вранці 8 жовтня. Одразу ж на місце події, для встановлення обставин, виїхала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції та працівники груп реагування поліції цього ж відділення. Поліцейські попередньо з’ясували, що 63-річний водій автомобіля “Renault Trafic” допустив наїзд на 61-річну жінку-пішохода.

Унаслідок ДТП місцева жителька отримала численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб правоохоронці вилучили та помістили на майданчик тимчасового тримання територіального підрозділу поліції. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар