На Буковині за минулу добу трапилися дві аварії з потерпілими

У селі Шубранець внаслідок з’їзду автомобіля в кювет травмувався 61-річний буковинець. Ще одна ДТП сталася у селі Вашківці Дністровського району: у результаті наїзду автівки на пішохода потерпів 56-річний місцевий житель. Медики госпіталізували травмованих до лікарень для надання необхідної допомоги. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 11 вересня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим в селі Шубранець.

Виїздом на місце події, слідчо-оперативна група відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції попередньо встановили, що 61-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106», не впорався з керуванням та допустив з’їзд легковика в кювет.

Унаслідок ДТП кермувальник отримав травму ноги. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілого до медзакладу.

Також цього дня ще одна автопригода трапилась у селі Вашківці. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 36-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», рухаючись по вулиці Шевченка, допустив наїзд на пішохода.

У результаті аварії 56-річний місцевий житель отримав численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували травмованого до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Відомості про автопригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучено. Досудові розслідування тривають.

Реклама

Залишити коментар