Працівники Чернівецької митниці завадили спробі незаконного вивезення тютюнових виробів

Сьогодні, 18.07.2024, на території пункту пропуску «Дяківці-Раковець» митного поста «Дяківці» Чернівецької митниці громадянин Румунії, який прямував з України до Румунії в приватних справах вантажним автомобілем обрав смугу «зелений коридор», чим своїми діями заявив про те, що переміщувані ним через митний кордон України товари не підлягають письмовому декларуванню.

Про це повідомляє Чернівецька митниця.

Під час проведення митного огляду конструктивної частини вантажного відсіку зазначеного транспортного засобу, виявлено не заявлені та не предʼявлені під час здійснення митних формальностей, приховані від митного контролю тютюнові вироби в загальній кількості близько 400 пачок сигарет за попередньою вартістю 34 500 грн.Дані товари знаходились в спеціально виготовлених тайниках, а саме в лівій боковій стінці вантажного відсіку транспортного засобу.

Відносно громадянина Румунії запроваджено справу про порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 МК України. Виявлені товари та транспортний засіб тимчасово вилучені на склад митниці.

Реклама